Tuesday, April 19, 2011

...Semut Perkasa2....

assalamualaikum & salam sejahteraa....

Kembali semula ke alam pceritaan kite...hehe...lm da rasa tak update blog ni...huhu...agak  bz ckitla dengan kerja2 asgment..projek...n sekarang pikiran sedang tertumpu dengan PSM (projek sarjana muda) @ FYP (projek final year)...huhu..kalo xsiap benda ni...makanya...mmg saya saaanngggaaattt syg ini campus UTeM..hohohoo....padahal 2 minggu lagi nak final exam...xsabar nk berakhirye waktu2  itu....huhu...uuh~

okla..act nk sambung cerita tentang kem yang saya join tu....kem singa GPMS...huhu...seperti yang diceritakan dalam ...Semut Perkasa.... . untuk entry ni menceritakan hari ke2 berada di kem...jom tengok...sambil tu kite cuci mata dengan melihat gamber2 yag ada....jommmm~~..hehe...



hari k2 di kem janda baik...time ni jam 7pg..suasana pagi..menunggu time tuk beriadah pagi~...

lihatla...sume bsemangat sukan...padahal ngantuk banggat dehh.....

ape ke benda ni...tunduk2 la..ish..benda ape yg diorg bt ni...ahaaaa.....sp pikir len??? meh nak basuh otak dengan clorok...ahaha....ni permainan yg ntah dari mana datangye....aksi yg kami tengah buat ni..aksi orang mengandung...nama permaianan ni....xplak kitorg ty..heheee....yang tau.. bercinta,bertunang,berkahwin,mengandung....ntah pape..cam budak2 kan....hahaa...
sonok pe...nnt kite men ye... :P

ni plak..perbentang group.... 2la dia logo SEMUT PERKASA...ntah camne boleh tpikir nk letak semut perkasa pn xtau kenapa....kitorg bedal jek...yg tau semut kn rajin..bersatu hati...cam kitorg..:P


 btudung coklat+bbaju hitam e2 la fasi group kami...."kak" farah namanya...eceee..'kakak"...:P 
time ni sesi perbincangan dalam kumpulan...tengokla...mesra kan kami....



hey2....ni bukan kene denda k...ini adelah 1 permainan xnak hilang mengatuk....bak kate is " lemau jek ku tengok korg ni.." nama permainan ini..senaman motor... ahaha....ade ke suh bawak motor laju2...bahaye..ish2..ajor kami benda yg xbetol...


apsal la tertongeng2 ni dak ni...sorg duk sandar dinding..putus cinta agakye...huhu...cinta ku xpernah lari...datang je...hehe....tengok betol2..ade pen...ade kertas....nk tulis surat cinta pe diorg ni ek...hohoo...ape barang2 surat...SMS sudayyy.....task ni lak plak kene buat puisi ke sajak ke ape2 lah yg korg tau sal bunyi2 yg korg dengar...kalau dengor bunyi burung..buatla sal burung...sal alam ke...xkisah ape2..asalkan sajak...


waaa...sungai plak....merentasi sungai....besss wooo....da sejuk..time ni pkl 5++.....air deras lak 2..sy ni da comel...hehee...duk pegang tangan orang jek..hehehe....

kegembiraan terserlahhh....bertapa sonok ye mandi sungai....da lama sangat kan mandi sungai ni...sejuk....


Tidor sambil berdiri... ade ke camtu...time ni kami di suruh tutup mata then dengar lagu..hayati...then ikut pergerakan bunyi..alaa...mcm main piano 2...cam gitu la gamak ye....hehe...pastu..waaa...release sungguhhhh..


ini lahhh task terakhir di malam kemuncak kem~

ok..time ni laa nk citer....penuh perasaan time niii....waaahhh... time ni di ambil alih oleh kem kom...mmg kne abis abisan laa... malam kumuncak la ni kan...konon ye..tp memang pn...huhu....ok nk citer ni....dengor tau....camni...kami dapat 1 task...sblum 2..petang 2 penghulu kami ade dapat 1 sampul...dengan peringatan..guna time diperlukan...amanah yg kene di jaga...

ok..task malam ni..sume group dapat 1 sampul..dalam sampul 2 ade kod...nak tau kod ape..ntah kami pn xtau...seb la sy ni ade study sal hackers ni...haha...time ni la nak praktik kannn....so cari punye cari...jumpela...then..minta kebenaran kem kom tuk pegi ke tempat persembunyian barang2 tersebut...last skali da jumpe sume barang group then kami di minta untuk setle kn task tersebut dengan arahan..XBOLEH BERDIRI, SENYAP, IKOT ARAHAN... payahkan....huhuu...dah la kene abis2 abisan...huhuu..akhirye kami dapat setle kn task tersebut dalam pukul 4.... waaa.......

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Diriku Bersama DIA

Diriku Bersama DIA